Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di succo di limone spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6372 kJ / 1523 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 167 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.
Burro all'erba cipollina
1 Std. 15 Min
Salsa bernese
20min
Maionese
10 Min
Salsa olandese
30 min
Zabaione
15 Min
Senape
5h 15 min
L'originale salsa barbecue
2 godz. 5 min
Burro alle acciughe
4h 20min
Burro Montpellier
Žádné hodnocení
Burro mediterraneo
5h 20min
Fonduta svizzera
20min