Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di succo di limone spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6372 kJ / 1523 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 167 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane rustico svizzero
28h
Burro bianco allo champagne
20min
Maionese
10min
Salsa olandese
30 min
Salsa satay
20min
Schüttelbrot (schiacciata tirolese)
3 Std. 30 Min
Burro all'erba cipollina
1 godz. 15 min
Burro mediterraneo
5 Std. 20 Min
Pane Naan con cipolla e cumino
2 godz. 25 min
Maionese al curry
15min
Merluzzo in salsa aioli
1 godz.
Agliata verde
15min