Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La marinade (la veille)
- le jus d'un citron vert
- ½ cube de bouillon, type Kub Or®
- 1 gousse d'ail
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de vinaigre
- 50 g d'huile d'arachide
- 1 poulet (900 g env.), détaillé en 8 morceaux
La préparation (le jour même)
- 1 gousse d'ail
- 1 piment frais épépiné
- 25 g d'huile d'arachide
- 500 g d'oignons, émincés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1398.3 kJ / 335.3 kcal
- Protein
- 34.8 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35min
Bœuf thaï aux oignons et riz basmati
30 min
Biryani de dinde
8 Std. 50 Min
Mafé au poisson
1hod. 5min
Mafé de poulet
1 godz.
Poulet mesfioui
1 Std. 20 Min
Poulet tikka masala
2 godz.
Steaks hachés façon thaïe
50min
Poulet tikka masala
35min
Poulet Nouvelle-Orléans
2 godz.
Chicken korma
50min
Poulet marocain au garam masala et couscous
50min