Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de carne de ciervo en trozos pequeños
- 70 g de vino tinto
- 150 g de setas frescas variadas de temporada, cortadas en 2-3 trozos
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 - 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 10 g de vinagre de jerez
- 15 g de cacao puro en polvo
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55 min
Ternera al ron con setas
25 min
Estofado de ciervo
1 Std.
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3 godz. 45 min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27h
Redondo de ternera al whisky con patatas
2 Std. 40 Min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1 Std. 5 Min
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1h 10 min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 Std.
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1h 10 min
Riñones al jerez
1 Std.