![Mejillones con salsa de puerro y mostaza Mejillones con salsa de puerro y mostaza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B15CD287-CF97-42AD-AC8D-B73FE53402D0/Derivates/ab404042-fd22-4a94-8e1e-14124c32f64b.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de agua
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 20 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 170 - 200 g de puerros (solo la parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 15 g de mostaza de Dijon
-
1 - 2
cucharadas de estragón fresco picado
nebo 1 - 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 632 kJ / 151 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 412.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de gambones
45 Min
Mejillones al vino
30 Min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45 Min
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1h 30min
Chips con puerro y gambas
25 Min
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Lasaña de sepia
1h 30min
Crema de guisantes con navajas al vapor
50 Min
Setas de cardo con gambas
40 min
Patatas con mejillones
30 Min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 Min