Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de agua
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 20 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 170 - 200 g de puerros (solo la parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 15 g de mostaza de Dijon
-
1 - 2
cucharadas de estragón fresco picado
nebo 1 - 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 632 kJ / 151 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 412.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Merluza al cava
1 godz.
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30min
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50min
Rape al oporto
50min
Chips con puerro y gambas
25min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 godz.
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Langostinos con salsa de ostras
1 godz.
Mejillones al vino
30min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min