Mejillones con salsa de puerro y mostaza

Mejillones con salsa de puerro y mostaza

4.6 76 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 50min
6 raciones

Suroviny

  • de agua
    100 g
  • de mejillones frescos limpios
    1000 g
  • de aceite de oliva
    20 g
  • diente de ajo
    1
  • de puerros (solo la parte blanca) en rodajas de 1 cm
    170 - 200 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta negra molida
    1 - 2 pellizcos
  • de nata (35% de grasa)
    100 g
  • de mostaza de Dijon
    15 g
  • de estragón fresco picado
    1 - 2 cucharadas
    1 - 2 cucharadas de cebollino fresco, picado

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 151 kcal / 632 kJ
Protein 9.1 g
Tuk 11 g
Sacharidy 4.1 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 4.7 g
Sodík 412.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...