
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de agua
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 20 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 170 - 200 g de puerros (solo la parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 15 g de mostaza de Dijon
-
1 - 2
cucharadas de estragón fresco picado
nebo 1 - 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 151 kcal / 632 kJ
- Protein
- 9.1 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Sodík
- 412.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1hod. 45min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50min
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1hod. 30min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45min
Boletus confitados
30min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Berberechos en salsa verde
1hod.
Rape al oporto
50min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2hod. 50min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min
Mejillones al vino
30min