Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 conejo (aprox. 1000 g) en trozos de 4-5 cm
- 2 hojas de laurel secas
- 8 dientes de ajo
- 20 g de sal gorda
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 1 cucharada de pimentón
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharada de tomillo seco
- ½ cucharada de comino molido
- 100 g de vinagre de vino tinto
- 300 g de vino blanco
- 50 - 100 g de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1852 kJ / 443 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 1.9 g
- Tuk
- 30.7 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 2057.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conejo al curry con manzana
45 min
Tortillas canarias de carnaval
45 min
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45 min
Chuletas de cordero con salsa de hierbas (Al vacío)
2h 45min
Conejo con mojo picón
20 min
Conejo asado al chimichurri con guarnición de zanahorias
1h
Conejo asado en piedra de sal rosa con romesco
1h
Conejo guisado en salsa de pimiento rojo
1h
Conejo en doble cerveza
5h
Papas con costillas y piñas
1h
Sancocho canario con pella de gofio
45 min
Potaje canario de berros
45 min