Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 conejo (aprox. 1000 g) en trozos de 4-5 cm
- 2 hojas de laurel secas
- 8 dientes de ajo
- 20 g de sal gorda
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 1 cucharada de pimentón
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharada de tomillo seco
- ½ cucharada de comino molido
- 100 g de vinagre de vino tinto
- 300 g de vino blanco
- 50 - 100 g de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1852 kJ / 443 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 1.9 g
- Tuk
- 30.7 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 2057.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lengua de ternera al vino tinto
2 Std. 50 Min
Conejo con mojo picón
20min
Codornices con puré de zanahoria a la vainilla (Al vacío)
2h
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Morcillo de ternera guisado con castañas
16h
Conejo asado al chimichurri con guarnición de zanahorias
1u.
Conejo en doble cerveza
5 godz.
Jamoncitos de pollo con cítricos
5 godz.
Conejo al chilindrón
1u.
Pechugas de pollo en escabeche de naranja y romero
8 godz. 35 min
Conejo guisado en salsa de pimiento rojo
1u.
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min