Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de Faba de la Granja Asturiana
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 50 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 50 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1 - 2 cucharaditas de pimentón
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 500 - 700 g de pulpo crudo en trozos de 1-2 cm
- 1 cucharadita de sal
- 400 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 840 kJ / 201 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 940.2 mg
Alternativní recepty
Alubias con bacalao
30 Min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 λεπτ.
Congrio con garbanzos a la marinera
45min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19 Std.
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 Min
Guiso marinero
1h 20 phút
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25 Min
Marmitako
40 λεπτ.