Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de tomate maduro frescos cortados en cuartos
- 200 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de orégano
- 1 - 2 ramitas de albahaca fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1000 g
- Kalorie
- 3085 kJ / 738 kcal
- Protein
- 12.05 g
- Sacharidy
- 57.5 g
- Tuk
- 51.1 g
- Vláknina
- 14.75 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de verduras
35 Min
Salsa de tomate
40min
Acelgas con patatas
45min
Vinagreta de pimientos
5 min
Pimientos marinados
55min
Mermelada ligera de cereza y fresa
35 Min
Crema de manzana
1h 30min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Casadielles
3h
Membrillo con agaragar
2h 35 min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Crema de andaricas
50min