Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
g de granos de cereales (por ej. trigo, centeno, espelta, trigo sarraceno)
nebo 250 g de legumbres secas (por ej. garbanzos, lentejas, alubias secas)
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 3525 kJ / 842 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 203.5 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 29.5 g
- Sodík
- 727.5 mg
Alternativní recepty
Preparación de harinas sin gluten
5 Min
Bebida de arroz basmati al limón
6 Std. 15 Min
Bebida de avena con dátiles
20 min
Bebida de nueces
15min
Bebida de amaranto
35min
Leche de almendras
8 Std. 15 Min
Pan árabe sin gluten
1h 30 min
Mantequilla de avellanas y pipas de girasol
8h
Bebida de soja y sésamo
12h 45min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 Min
Bebida de avellanas
8 Std. 10 Min
Mezcla de harinas sin gluten para repostería
5 Min