Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 6 gałązek koperku, świeżego, tylko liście
- 20 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 130 g cebuli, przekrojonej na pół
- 500 g ogórków, pokrojonych na kawałki
- 1 łyżeczka kurkumy, suszonej, mielonej
- 10 g gorczycy
- 2 ½ - 3 łyżeczki soli
- 150 g octu jabłkowego
- 20 g skrobi ziemniaczanej
- 100 g cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 821 kJ / 196 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos paprykowy à la Ajvar
55 min
Lutenica
1h 50 min
Chutney z mango
40 Min
Chutney z jabłek
1h 20 min
Chutney truskawkowy
50min
Musztarda gruszkowa
30 min
Relish z zielonych pomidorów
55 min
Dżem z jabłek i winogron
45 min
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40 Min
Musztarda z gruszek
1h 20 min
Chutney śliwkowy
1h
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
1h 5min