Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 1 ząbek czosnku
- 30 g oliwy z oliwek
- 400 g mleka
- 60 g mąki pszennej
- 1 - 2 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
- 1 - 2 szczypty chili, mielonego (volitelně)
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki soli
- 150 g sera brie, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 80 g masła, pokrojonego na kawałki
- 7 - 8 płatów ciasta filo (1 opakowanie, ok. 300 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2154.2 kJ / 514.5 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 30.3 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1084.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta z kiszoną kapustą i grzybami
2h 35 min
Hiszpańska tortilla z boczkiem i serem
50min
Podpłomyki z ziemniakami i rozmarynem (TM5)
1h 15 min
Ziemniaczany quiche z czosnkiem niedźwiedzim
1h 50 min
Lasagne z grzybami
2h 20min
Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i serem camembert
1h
Tarta serowa z cydrem
1h
Quiche z resztkami serów
1h 50 min
Focaccia z kiełbasą
2h
Tarta z serem pleśniowym
1h 35 min
Zapiekanka ziemniaczana (gratin)
1h 20 min
Pizza w stylu chicagowskim (Chicago deep dish pizza)
1h 35 min