Zařízení & příslušenství
Salmon with Aromatics at 50°C
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
2 portions
Suroviny
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 135 g each)2
-
fine sea salt
-
fresh parsley2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon zest2 pieces
-
olive oil2 Tbsp
-
water1800 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
248 mg
Protein
28 g
Kalorie
1689 kJ /
407 kcal
Tuk
33 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow Cook and Sous-vide
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Sous-vide Poached Eggs
30 Min
Plain Yoghurt in Varoma
12 Std.
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.