Zařízení & příslušenství
Salmon with Aromatics at 50°C
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
2 portions
Suroviny
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 135 g each)2
-
fine sea salt
-
fresh parsley2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon zest2 pieces
-
olive oil2 Tbsp
-
water1800 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
248 mg
Protein
28 g
Kalorie
1689 kJ /
407 kcal
Tuk
33 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow Cook and Sous-vide
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30min.
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min.
Sous-vide Teriyaki Salmon
1hod. 20min.
Asparagus with Romesco Sauce
30min.
Steak au Poivre
20min.
Clams marinières
30min.
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2hod. 10min.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min.
Sous-Vide Salmon
1hod.
Cod with citrus butter
50min.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min.