Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 135 g each)
- fine sea salt
- 2 sprigs fresh parsley
-
2
sprigs fresh dill
nebo 2 sprigs fresh thyme - 2 pieces lemon zest
- 2 Tbsp olive oil
- 1800 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1689 kJ / 407 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 248 mg
Alternativní recepty
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1u.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-Vide Salmon
1u.
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min