Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 135 g each)
- fine sea salt
- 2 sprigs fresh parsley
-
2
sprigs fresh dill
nebo 2 sprigs fresh thyme - 2 pieces lemon zest
- 2 Tbsp olive oil
- 1800 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1689 kJ / 407 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 248 mg
Alternativní recepty
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-Vide Salmon
1h
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sautéed Prawns
15min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Browned Shallots (350 g)
25 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20 min
Sous-vide Steak
1h 30min