Kompatibilní verze
Garam-Masala-Hähnchen mit Reis
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Reis
- 1300 g Wasser
- 1 TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 300 g Reis, parboiled
Garam-Masala-Gewürzmischung
- 1 EL schwarze Pfefferkörner
- 1 EL Korianderkörner
-
1
EL Kreuzkümmelsamen
nebo 1 EL Kümmelsamen - ½ TL Muskat, gerieben
- ½ TL Nelken, gemahlen
- 2 ½ EL Kardamom, gemahlen
- 2 EL Curry
Garam-Masala-Hähnchen
-
400
g geschälte Tomaten, aus der Dose
nebo 400 g Tomaten, geviertelt - 80 g Saure Sahne
- 50 g Butter, in Stücken
- 30 g Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 600 g Hähnchenbrust, ohne Haut und Knochen, in Würfeln (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2320 kJ / 555 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szechuan-Spaghetti
50 Min
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30min
Chicken Korma
45min
Massaman-Kürbis-Curry mit Hühnchen und Kokossuppe
1 Std. 5 Min
Butter Chicken
50 Min
Garam-Masala-Hähnchen
50 Min
Meatballs Tikka Masala
50 Min
Butter-Hähnchen mit Knoblauch-Naan
1h 30min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h
Tikka-Paste
1h
Chicken Tikka Masala
45min
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.