Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Schalotten
- 6 - 8 Salbeiblätter
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1400 g Wasser
- 4 Hähnchenbrustfilets, ohne Haut (à ca. 180 g)
- 20 g Butter
- 500 g Gnocchi, aus der Kühltheke
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2499 kJ / 598 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1 Std. 25 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20 phút
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 Std. 45 Min
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2 Std. 20 Min
Lammfilets mit Lavendel
13h
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 25 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min