
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Schalotten
- 6 - 8 Salbeiblätter
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
- 1400 g Wasser
- 4 Hähnchenbrustfilets, ohne Haut (à ca. 180 g)
- 20 g Butter
- 500 g Gnocchi aus der Kühltheke
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 598 kcal / 2499 kJ
- Protein
- 48 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1hod. 45min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2hod.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1hod.
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1hod. 30min
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1hod. 25min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min