Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Shiitakepilze, getrocknet
- 500 g Wasser, heiß, zum Einweichen
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 20 g Sesamöl
- 50 g Sojasauce
- 200 g Rinderfond
- 100 g Sweet-Chili-Sauce
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 200 g Rinderhüfte, in feinen Streifen (1 cm)
- 300 g Udon-Nudeln, getrocknet (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2180 kJ / 521 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1h
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Schweinebauch mit Kimchi
35min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 Std. 40 Min
Glasnudel-Hackfleisch-Bowl
35min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10min
Asia-Hühnersuppe
1h 20min
Miso-Udon-Suppe
8 godz. 30 min