Zařízení & příslušenství
Majonéza z červené čočky
Příprava 8hod.
Celkový 11hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů červené čočky
-
650 gramů vody
-
80 gramů oleje
-
2 polévkové lžíce hořčice
-
2 polévkové lžíce kečupu
-
2 špetky soli
-
1 špetka černého pepře, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
430 mg
Protein
13 g
Kalorie
1540 kJ /
367 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
10 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí I.
21 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Indický sýr panýr (Paneer)
4hod. 5min.
Hummus
5min.
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
1hod. 20min.
Pomalu vařená cizrna
14hod. 40min.
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1hod. 15min.
Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
50min.
Tousty s matjesovou pomazánkou
40min.
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
4hod. 10min.
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1hod. 45min.
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
10min.
Jablečno - datlový chlebíček (bez lepku)
1hod. 30min.
Lněné bezlepkové pečivo
1hod.