Zařízení & příslušenství
Majonéza z červené čočky
Příprava 8hod.
Celkový 11hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů červené čočky
-
650 gramů vody
-
80 gramů oleje
-
2 polévkové lžíce hořčice
-
2 polévkové lžíce kečupu
-
2 špetky soli
-
1 špetka černého pepře, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
430 mg
Protein
13 g
Kalorie
1540 kJ /
367 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
10 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí I.
21 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vegetariánská pizza pro TM6
1hod. 40min.
Veganské máslo
2hod.
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
1hod. 20min.
Pomalu vařená cizrna
14hod. 40min.
Sójový jogurt (veganský)
Žádné hodnocení
Kokosové máslo
5min.
Veganský nářez na způsob sýra
6hod. 40min.
Veganský parmazán
15min.
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5min.
Fazolový burger (veganský)
1hod. 20min.
Kešu pomazánka s bylinkami
8hod. 10min.
Veganéza - veganská náhrada majonézy
15min.