Zařízení & příslušenství
Majonéza z červené čočky
Příprava 8hod.
Celkový 11hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů červené čočky
-
650 gramů vody
-
80 gramů oleje
-
2 polévkové lžíce hořčice
-
2 polévkové lžíce kečupu
-
2 špetky soli
-
1 špetka černého pepře, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
430 mg
Protein
13 g
Kalorie
1540 kJ /
367 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
10 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí I.
21 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vařené jáhly
45min.
Hummus
5min.
Pomalu vařená cizrna
14hod. 40min.
Pesto s mákem a chilli
10min.
Pohankové krekry s černuchou
1hod.
Vanilkový kešu jogurt
16hod.
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min.
Směs na proteinový chléb
10min.
Směs na pečení bezlepkového chleba
10min.
Kokosové máslo
5min.
Veganský parmazán
15min.
Veganéza - veganská náhrada majonézy
15min.