Zařízení & příslušenství
Majonéza z červené čočky
Příprava 8hod.
Celkový 11hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů červené čočky
-
650 gramů vody
-
80 gramů oleje
-
2 polévkové lžíce hořčice
-
2 polévkové lžíce kečupu
-
2 špetky soli
-
1 špetka černého pepře, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
430 mg
Protein
13 g
Kalorie
1540 kJ /
367 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
10 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí I.
21 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganské máslo
2hod.
Sójový jogurt (veganský)
Žádné hodnocení
Sezamové pesto
10min.
Artyčokový dip s tofu
10min.
Veganský parmazán
15min.
Kešu pomazánka s bylinkami
8hod. 10min.
Máslo z vlašských ořechů
25min.
Falafel
1hod.
Veganéza - veganská náhrada majonézy
15min.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Dip z červené řepy
15min.
Indická hořčice
15min.