Salát ze spiralizované červené řepy a jablek s fetou a vlašskými ořechy
TM6

Salát ze spiralizované červené řepy a jablek s fetou a vlašskými ořechy

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 150 gramů jablek, neoloupaných, bez stopky, se seříznutými konci (pokud jsou jablka velká, ořízněte je do takového tvaru, aby se vešla do otvoru ve víku)
  • 300 gramů červené řepy, se seříznutými konci (pokud jsou řepy velké, ořízněte je do takového tvaru, aby se vešly do otvoru ve víku)
  • 15 gramů citrónové šťávy
  • 40 gramů olivového oleje
  • 15 gramů hořčice
  • 25 gramů jablečného balzamikového octa
  • 15 gramů smetany
  • ½ polévkové lžíce citrónové šťávy
  • 1 polévková lžíce javorového sirupu
  • ½ čajové lžičky soli
  • 3 špetky mletého černého pepře
  • 1 špetka česnekového prášku
  • 30 gramů vlašských ořechů, nasekaných
  • 150 gramů čerstvého kozího sýra, na kousky (2 cm)

Nutriční hodnoty
na 4 porce
Kalorie
5530.9 kJ / 1321.9 kcal
Protein
37.8 g
Sacharidy
81.9 g
Tuk
97.8 g
Nasycený tuk
32.7 g
Vláknina
14.8 g
Sodík
2275.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty