Zařízení & příslušenství
Salát ze spiralizované červené řepy a jablek s fetou a vlašskými ořechy
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 porce
Suroviny
-
150 gramů jablek neoloupaných, bez stopky, se seříznutými konci (pokud jsou jablka velká, ořízněte je do takového tvaru, aby se vešla do otvoru ve víku)
-
300 gramů červené řepy se seříznutými konci (pokud jsou řepy velké, ořízněte je do takového tvaru, aby se vešly do otvoru ve víku)
-
15 gramů citrónové šťávy
-
40 gramů olivového oleje
-
15 gramů hořčice
-
25 gramů jablečného balzamikového octa
-
15 gramů smetany
-
½ polévkové lžíce citrónové šťávy
-
1 polévková lžíce javorového sirupu
-
½ čajové lžičky soli
-
3 špetky mletého černého pepře
-
1 špetka česnekového prášku
-
30 gramů vlašských ořechů nasekaných
-
150 gramů čerstvého kozího sýra na kousky (2 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Sodík
2275.5 mg
Protein
37.8 g
Kalorie
5530.9 kJ /
1321.9 kcal
Tuk
97.8 g
Vláknina
14.8 g
Nasycený tuk
32.7 g
Sacharidy
81.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix® Spiralizér
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Virgin koktejl Piña Colada
20min.
Kokosová panna cotta s karamelizovaným pomerančem
3hod.
Čočkový salát s lilkem
40min.
Vanilkový flan s rebarborou
50min.
Rychlá pho polévka se spiralizovanou ředkví daikon
50min.
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
15min.
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30min.
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40min.
Rebarborové čatní
1hod. 30min.
Salát z červené řepy
10min.
Obláčková pečená vejce
20min.
Boršč aneb červená polévka
1hod. 15min.