Salát ze spiralizované červené řepy a jablek s fetou a vlašskými ořechy

Salát ze spiralizované červené řepy a jablek s fetou a vlašskými ořechy

5.0 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 porce

Suroviny

  • 150 gramů jablek neoloupaných, bez stopky, se seříznutými konci (pokud jsou jablka velká, ořízněte je do takového tvaru, aby se vešla do otvoru ve víku)
  • 300 gramů červené řepy se seříznutými konci (pokud jsou řepy velké, ořízněte je do takového tvaru, aby se vešly do otvoru ve víku)
  • 15 gramů citrónové šťávy
  • 40 gramů olivového oleje
  • 15 gramů hořčice
  • 25 gramů jablečného balzamikového octa
  • 15 gramů smetany
  • ½ polévkové lžíce citrónové šťávy
  • 1 polévková lžíce javorového sirupu
  • ½ čajové lžičky soli
  • 3 špetky mletého černého pepře
  • 1 špetka česnekového prášku
  • 30 gramů vlašských ořechů nasekaných
  • 150 gramů čerstvého kozího sýra na kousky (2 cm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porce

Sodík 2275.5 mg
Protein 37.8 g
Kalorie 5530.9 kJ / 1321.9 kcal
Tuk 97.8 g
Vláknina 14.8 g
Nasycený tuk 32.7 g
Sacharidy 81.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...