Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
- 100 gramů cukru, krystalu
- 1 čajová lžička medu
- 2 skořice, celé (cca 5 gramů)
- 3 hřebíčky
- 800 gramů hrušek, zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Avokádová majonéza
15 min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40min
Hrušky v červeném víně
Žádné hodnocení
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10 min
Zelené fazolky s tymiánem
1h 10min
Chawan mushi (japonský předkrm)
35 Min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Žádné hodnocení
Rebarborovo-jahodový nápoj
45 min
Mrkvový dip s fíky
2 Std. 30 Min
Mandlový moučník s pudingovým krémem
3hod.
Hovězí steaky v papilotě
40min