Zařízení & příslušenství
Hrušky v červeném víně
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 20min.
6 porcí
Suroviny
-
500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
-
100 gramů cukru krupice
-
1 čajová lžička medu
-
2 skořice, celé (cca 5 gramů)
-
3 hřebíčky
-
800 gramů hrušek zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
1 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
3.7 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Houbové quinotto
30min.
Bylinkové pesto s burratou
15min.
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1hod. 15min.
Gin Fizz
5min.
Želé z mandlového mléka s ovocným přelivem
4hod. 55min.
Profiterolky
2hod. 15min.
Thajská polévka s krevetami
30min.
Středomořský zeleninový pekáč
50min.
Hořčicovo-balzamikový dresink
10min.
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min.
Limetkovo-zázvorová limonáda
1hod. 10min.