Zařízení & příslušenství
Hrušky v červeném víně
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 20min.
6 porcí
Suroviny
-
500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
-
100 gramů cukru krupice
-
1 čajová lžička medu
-
2 skořice, celé (cca 5 gramů)
-
3 hřebíčky
-
800 gramů hrušek zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
1 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
3.7 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Žádné hodnocení
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1hod. 30min.
Profiterolky s hráškovým krémem
2hod.
Chřestový salát s mangem
35min.
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Hrušky s ořechovo-sýrovou pěnou
Žádné hodnocení
Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba
45min.
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1hod. 15min.
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min.
Palak Paneer
45min.
Vitello tonato
2hod.