Hrušky v červeném víně
TM5 TM6

Hrušky v červeném víně

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
  • 100 gramů cukru, krystalu
  • 1 čajová lžička medu
  • 2 skořice, celé (cca 5 gramů)
  • 3 hřebíčky
  • 800 gramů hrušek, zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
853 kJ / 204 kcal
Protein
1 g
Sacharidy
36 g
Tuk
0 g
Vláknina
3.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty