Zařízení & příslušenství
Hrušky v červeném víně
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 20min.
6 porcí
Suroviny
-
500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
-
100 gramů cukru krupice
-
1 čajová lžička medu
-
2 skořice, celé (cca 5 gramů)
-
3 hřebíčky
-
800 gramů hrušek zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
1 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
3.7 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Velikonoční křen s mandlemi
5min.
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40min.
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min.
Kopřivové placky s ovčím sýrem
Žádné hodnocení
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Římské gratinované artyčoky
45min.
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45min.
Toskánské crostini
30min.
Rychlý jehněčí dansak
45min.
Bazalkové pesto
10min.
Slaný koláč s uzeným lososem a špenátem
2hod. 30min.