Hrušky v červeném víně

Hrušky v červeném víně

5.0 1 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 3hod. 20min
6 porcí

Suroviny

  • červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
    500 gramů
  • cukru, krystalu
    100 gramů
  • medu
    1 čajová lžička
  • skořice, celé (cca 5 gramů)
    2
  • hřebíčky
    3
  • hrušek zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců
    800 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porce

Kalorie 204 kcal / 853 kJ
Protein 1 g
Tuk 0 g
Sacharidy 36 g
Vláknina 3.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...