Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
- 100 gramů cukru, krystalu
- 1 čajová lžička medu
- 2 skořice, celé (cca 5 gramů)
- 3 hřebíčky
- 800 gramů hrušek, zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rillettes z uzeného lososa
10 Min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1 Std.
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1u. 40min
Frankfurtské bylinkové pesto
10 Min
Středomořské máslo
Žádné hodnocení
Paprika a pórek s balzamikem
30 Min
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1 Std.
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5 Min
Fenyklové lodičky plněné kuskusem
1 Std.
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20 min
Hořčicovo-balzamikový dresink
10 Min
Petrželové pesto
10 Min