
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
- 100 gramů cukru, krystalu
- 1 čajová lžička medu
- 2 skořice, celé (cca 5 gramů)
- 3 hřebíčky
- 800 gramů hrušek zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 204 kcal / 853 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chřestový salát s mangem
35min
Sýrový dort s bylinkami
2hod. 20min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Paštika s tuňákem a lososem
12hod. 10min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Thajská polévka s krevetami
30min
Toskánské crostini
30min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min
Caponata
30min
Olivová tapenáda
5min