Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
- 100 gramů cukru, krystalu
- 1 čajová lžička medu
- 2 skořice, celé (cca 5 gramů)
- 3 hřebíčky
- 800 gramů hrušek, zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hummus s pečenou paprikou
5 Min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4h 30min
Citrónové hummusové noky
Keine Bewertungen
Pesto ze sušených hub a vlašských ořechů
40min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1 Std.
Sůl z jehličí
5 Min
Směs divokého koření
10 Min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Keine Bewertungen
Chawan mushi (japonský předkrm)
35min
RAW jablečný koláč s agarem
1 Std. 10 Min
Zmrzlina z podmáslí s pomerančem a malinami
5 Min