Hrušky v červeném víně

Hrušky v červeném víně

5.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 20min.
6 porcí

Suroviny

  • 500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
  • 100 gramů cukru krupice
  • 1 čajová lžička medu
  • 2 skořice, celé (cca 5 gramů)
  • 3 hřebíčky
  • 800 gramů hrušek zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 1 g
Kalorie 853 kJ / 204 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 3.7 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...