
Zařízení & příslušenství
Hrušky v červeném víně
Příprava 15min
Celkový 3hod. 20min
6 porcí
Suroviny
-
červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)500 gramů
-
cukru, krystalu100 gramů
-
medu1 čajová lžička
-
skořice, celé (cca 5 gramů)2
-
hřebíčky3
-
hrušek zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců800 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
204 kcal /
853 kJ
Protein
1 g
Tuk
0 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
3.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Skvělá chuť
72 recept
Česká republika
Česká republika