Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů slunečnicového oleje
- 150 gramů sójového nápoje, neslazeného
- 25 gramů citrónové šťávy
- ½ - ¾ čajové lžičky agávového sirupu, podle chuti
- 2 čajové lžičky hořčice (15 gramů)
- 1 čajová lžička soli
- 2 - 3 špetky čerstvě umletého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 zavařovací sklenice
- Kalorie
- 9634 kJ / 2301 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 254 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Alternativa smetany na bázi kešu
6 Std.
Čočková sekaná
6 godz. 20 min
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
1h 20min
Vanilkový kešu jogurt
16h
Kokosové máslo
5 Min
Veganský nářez na způsob sýra
6h 40min
Tmavá mandlová pomazánka
2 Std. 40 Min
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
10 Min
Veganský parmazán
15 Min
Majonéza z červené čočky
11h 15min
Máslo z vlašských ořechů
25 Min
Kešu krém
50 Min