Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Hühnerbrust, in Stücken (2 cm)
- 60 g Olivenöl
- 30 g Sojasauce
- 1 TL Salz
-
200
g Langkornreis
nebo 200 g Basmati-Reis, weiß - 20 g frische Petersilienblätter
- 20 g frische Korianderblätter
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g rote Paprika, in Stücken
-
800
g Geflügelfond
nebo 800 g Gemüsesuppe - ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Brokkoliröschen (2-3 cm)
- 200 g Karotten, in Scheiben (2 mm)
- 10 g Maisstärke
- 40 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1549 kJ / 370 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 min
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30 min
Boef Stroganoff
50 min
Kokoscurry mit Huhn
45 min
One Pot Asia Soup mit Eiernudeln und Huhn
40 min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1 Std. 5 Min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 Std.
Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50 min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 min
Putengulasch mit Erdäpfeln
35 min