Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 250 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
- 400 - 500 g Gnocchi (siehe Tipp)
- 1 Bund Dille, frisch, Spitzen abgezupft
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
- 1 - 2 EL Crème fraîche
- 3 Scheiben Zitrone
- 4 - 8 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2397 kJ / 572 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Gebackene Schinkenfleckerl
1h
Fischcurry
45 min
One Pot Tortelloni mit Gorgonzola-Spinat-Sauce
25 min
One Pot Mac & Cheese
30 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 min
Karfiol-Salsiccia-Cannelloni
1 godz. 20 min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45 min
Hendl in Honig-Senf-Sauce mit Erdäpfel-Speck-Püree
1h
Garnelensalat mit Kiwi
15 Min
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20 min