Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hühnerfilets
- 40 g Butter, in Stücken
- 20 g Honig
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 2 EL Sojasauce
- 1 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 600 g Hühnerbrustfilets, im Ganzen (siehe Tipp)
- 100 g Wasser
Erdbeersalsa und Fertigstellung
- 120 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (ca. 2 cm)
- 30 g Weißweinessig
- 20 g natives Olivenöl extra
- 1 TL Salz
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- ½ TL Honig
- 4 Stängel frische Minze, Blätter abgezupft
- ½ - 1 frische rote Chilischote, nach Geschmack, halbiert und entkernt (siehe Tipp)
- 200 g Salatgurke, in Stücken, entkernt (siehe Tipp)
- 300 g frische Erdbeeren, geviertelt, etwas mehr zu Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Würzig-fruchtiges Joghurthenderl mit Schwammerl
35min
Erdäpfelsalat
1 Std.
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Schnittlauchsauce
10min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40 Min
Boef Stroganoff
50min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Kalbsrahmgulasch
1 Std.
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min