Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte sucrée
- 45 g de azúcar refinada
- 175 g de harina de trigo
- 175 g de mantequilla sin sal, en cubos y fría
- 1 yema de huevo
- ¼ cdita de sal fina
- harina de trigo, para trabajar
Fresas marinadas
- 450 g de fresas frescas, sin tallos y en cuartos
- 45 de azúcar refinada
- 1 vaina de vainilla, solamente las semillas
Crema de mascarpone
- 225 de queso mascarpone
- 115 g de queso crema
- 1 cdita de vainilla
- 60 - 100 g de azúcar refinada
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
Montaje
- 50 g de blueberry, para decorar
- hojas de menta fresca, para decorar
- azúcar glass, la necesaria para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1301 kJ / 310 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de queso y chocolate blanco con uvas
2h
Helado de caramelo y sal TM6
14 Std.
Tarta de Santiago
45 min
Cheesecake de mora azul
5h
Greibes
1h
Pastel avellanado crispie
3h
Bizcocho borracho
3 godz. 45 min
Pastel de celebración con letras o numeros
2h
Betún de chocolate
10min
Helado de canela
12 godz.
Flan de coco
15min
Tarta de chocolate blanco
12h 15min