
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho de almendras
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 115 g de harina de almendra
- 30 g de harina de trigo
Jarabe de frutos rojos
- 100 g de agua
- 100 g de azúcar
- 120 g de frutos rojos frescos
Crema de mantequilla
- 250 g de mantequilla sin sal
- 125 g de azúcar
- 45 g de agua
- 3 yemas de huevo
Ganache de chocolate rosa
- 150 g de chocolate rosa
- 125 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
Glaseado espejo de chocolate rosa
- 230 g de agua
- 13 g de grenetina en polvo
- 165 g de azúcar
- 10 g de glucosa
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 160 g de chocolate rosa
- 1 cdita colorante (liposoluble) para chocolate, rosa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1082.7 kcal / 4529.9 kJ
- Protein
- 12.9 g
- Tuk
- 70.7 g
- Sacharidy
- 106.7 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 38.3 g
- Sodík
- 68.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pay dátil y nuez
1hod. 10min
Postre de chabacano con yogur de vainilla
1hod. 30min
Corona de chocolates
1hod. 30min
Pastel avellanado crispie
3hod.
Fruit cake
4hod.
Queso de nuez
30min
Gelatina de mango
15min
Pastel rayado
3hod.
Macarrones con merengue suizo
1hod. 10min
Pay de nuez con chocolate
1hod. 10min
Gelatina de cajeta
4hod.
Pay de manzana casero
2hod. 20min