Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa quebrada de ajo y cilantro
- 1 diente de ajo
- 15 g de aceite de oliva
- 5 g de hojas de cilantro, frescas
- 260 g de harina
- 100 g de mantequilla
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
Relleno
- 200 g de cebolla, en rodajas
- 2 cucharadas de cilantro
- 40 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- 100 g de vino blanco
- 150 g de brócoli
- 150 g de bacalao salado, y desalado
- 450 g de leche
- 60 g de harina
- 80 g de mantequilla
- 1 cucharadita de mostaza
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 1 ½ cucharada de bastones de almendras
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1205 kJ / 287 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45min
Quiche de flor de calabaza
1h
Panqué con chocolates
1h
Pastel de atún con frijoles
40min
Brownies a la Mexicana
40min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1h 20min
Pan de frijol
1 Std. 40 Min
Frittata de salchichas de pavo y calabacitas
50min
Soufflé de huevo con jamón y queso
55min
Bollo vegano de jitomate deshidratado
1h
Pastel de pera y nuez
1 Std. 10 Min
Pay de atún
1 Std. 40 Min