Risotto de granada, queso azul y brandy

Risotto de granada, queso azul y brandy

4.0 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porciones

Suroviny

  • 40 g de queso parmesano en trozos
  • 1 echalot (aprox. 30 g)
  • 30 g de mantequilla sin sal
  • 320 g de arroz para risotto (p.ej. Carnaroli, Arborio), (ver tip)
  • 50 g de brandy
  • 1 granada sólo las semillas (aprox. 260 g)
  • 820 g agua
  • 1 ½ cdita sal o al gusto
  • 120 g de queso azul cortado en cubos (1 cm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 1 mg
Protein 16.5 g
Kalorie 2382.8 kJ / 569.5 kcal
Tuk 18.5 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 11.3 g
Sacharidy 76.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...