Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de mantequilla sin sal
- 3 hojas santa, desvenadas
- 2 chiles poblanos chicos asados, pelados y limpios, cortados en trozos
- 300 g de camarón pacotilla
- 600 g de caldo de pescado
- 150 g de vino blanco
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 802.8 kJ / 191.2 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de flor de calabaza
35 min
Pescado a la talla
40 Min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min
Sal roja
5 min
Mantequilla de espinaca y cilantro
15 min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Sopa de poro y papa
40 Min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2h 20 min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 min
Crema de chícharos y chardonnay
35 min
Crema de chicharrón
25min
Salmón Wellington para 2
45 Min