Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de mantequilla sin sal
- 3 hojas santa, desvenadas
- 2 chiles poblanos chicos asados, pelados y limpios, cortados en trozos
- 300 g de camarón pacotilla
- 600 g de caldo de pescado
- 150 g de vino blanco
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 802.8 kJ / 191.2 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de jamaica
50 min
Sopa de hongos y epazote
35min
Sopa Pho con pollo en cocción lenta TM6
5 Std. 20 Min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1h 15min
Mole ligero de poblano y almendras
20min
Sopa de setas
35min
Ensalada de bacalao con apio y tomates con vinagreta al vacío TM6
1h 15min
Sopa de queso de cabra
30min
Camarones con chicharrón y salsa de mango
40min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min
Sopa de almendras y azafrán
30min
Caldo de camarón
25min