Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de aceite de oliva
- 150 g de pimiento rojo, en trozos (2-3 cm)
- 150 g de cebolla blanca, en rebanadas (2 mm)
- 200 g de papa, en rebanadas (5 mm)
- 2 - 4 pizcas de sal
- 150 g de chorizo, sin piel y en trozos (2 cm)
- 6 huevos
- 100 g de leche entera
- 5 g de hojas de perejil fresco, picado
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- aceite de oliva, para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1112.3 kJ / 265.9 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 430.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 Min
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1 Std. 30 Min
Sopa Thenthuk
1 Std.
Boeuf burguignon
1 Std. 10 Min
Lentejas con res y plátano macho
45 Min
Caldo Campesino
40 Min
Arroz y canicas de pollo rellenas de queso de cabra en salsa poblana
1 Std. 20 Min
Chiles en nogada
1 Std. 30 Min
Spezzatino de cordero
1 Std. 45 Min
Yogur con compota de fresas e higos
13hod.
Caldo siete mares (Baja California) TM6
1 Std. 10 Min
Huevos a la cazuela
40 Min