Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo
- 150 g de jitomate, en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 1200 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pizcas de comino
- 2 pizcas de pimienta molida
- 150 g de floretes de coliflor
- 40 g de fideos secos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de garbanzos (Revithia)
1 Std. 40 Min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Arroz al chile serrano y epazote
2h 40min
Sopa de poro y papa
40min
Potaje de habas
1 Std. 30 Min
Sopa de aprovechamiento
40min
Sopa de jitomate con amaranto
20min
Sopa de chorizo, papas y col
35min
Sopa de apio con patata
35min
Caldo de nopales con chile morita
30min
Sopa de verduras
50 min
Sopa de habas
2 Std.