Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tempero
- 10 g coentros
- 10 g cebolinho picado
- 10 g salsa
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ limão (raspa e sumo)
- 100 g manteiga
- 1 frango do campo (2800 g aprox.)
Recheio
- 80 g chalota cortada em quartos
- 100 g bacon fatiado cortado em pedaços
- 40 g manteiga
- 300 g cogumelos marron cortados em quartos
- 100 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 300 g arroz basmati
- 850 g água
- 15 g molho de soja
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 50 g vinho branco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4188.8 kJ / 1001.2 kcal
- Protein
- 56.5 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Tuk
- 64.1 g
- Nasycený tuk
- 24.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1231 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango à espanhola com arroz de azeitonas
35 Min
Arroz de pato com cogumelos e bacon
1h 30min
Peito de pato e gnocchi com molho de laranja e gorgonzola
1 Std. 20 Min
Frango na Púcara
1 Std.
Lombo de porco recheado com maçã e frutos secos
1h 35 min
Coelho à transmontana
7hod. 30min
Frango na púcara
50 Min
Espetadas de frango com arroz selvagem
5 godz. 50 min
Lombinho de porco com legumes assados no forno
9u.
Lombo de porco recheado
1h 30min
Arroz de peru com legumes
1h 30min
Bacalhau com broa e pimentos
1 Std.