Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 30 g queijo parmesão
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 200 g curgete cortada em pedaços
- 20 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 100 g ervilhas descongeladas
- 200 g água
- 200 g tomate em pedaços
- 200 g atum fresco s/ pele e s/ espinhas cortado em pedaços
- 1 c. sopa de coentros, só as folhas
- ½ c. chá de sal
- 10 placas de lasanha
Béchamel
- 30 g azeite extra virgem (02% acidez)
- 50 g farinha
- 500 g leite de coco
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 496 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fofo de peixe
1h 10min
Lasanha de bacalhau
1h 50min
Fricassé de pescada
1h 10min
Lasanha de salmão e camarão
1h 30min
Filetes de peixe com arroz malandro de cenoura
35min
Empadão de peixe e ervilhas
1h 30min
Empadão de peixe
1 godz.
Soufflé de peixe
1 godz.
Arroz de pescada com alho-francês
35min
O 1º bacalhau espiritual
40min
Empadão de peixe
1 godz. 15 min
Lasanha de atum e espinafres
1 godz. 15 min