
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peixe
- 2850 g água
- 1 alho-francês cortado ao meio no sentido do comprimento
- 2000 g sal grosso
- 40 g pimenta rosa em grão
- 10 g piripíri seco
- 2 laranjas só a raspa
- 15 g tomilho só as folhas
- 1 pargo por escamar (1000 g aprox.)
Cuscuz
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 1 laranja só a raspa
- 1 pitada de pimenta rosa
- 5 pés de tomilho só as folhas
- 300 g cuscuz
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 481 kcal / 0 kJ
- Protein
- 49 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 55 g
Alternativní recepty
Douradas ao vapor
40min
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40min
Empada de coelho
2hod.
Dourada recheada com pesto de coentros
50min
Lombinhos de porco com frutos silvestres
11hod.
Robalo a vapor com molho de lima
35min
Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos
2hod. 30min
Robalos com feijão-verde
30min
Peixe ao sal com legumes e molho de laranja
50min
Dourada com manjericão
40min
Dourada ao vapor com salada de batata
35min
Peixe ao sal
1hod.