Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peixe
- 2850 g água
- 1 alho-francês cortado ao meio no sentido do comprimento
- 2000 g sal grosso
- 40 g pimenta rosa em grão
- 10 g piripíri seco
- 2 laranjas, só a raspa
- 15 g tomilho, só as folhas
- 1 pargo por escamar (1000 g aprox.)
Cuscuz
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 1 laranja, só a raspa
- 1 pitada de pimenta rosa
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 300 g cuscuz
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 481 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Trouxas de peru recheadas
1h 10min
Perna de peru com puré de maçã
11 Std. 30 Min
Cuscuz de laranja com salmão ao vapor
35min
Peixe ao sal
1 godz.
Peixe à Portuguesa
6 godz. 45 min
Peixe ao sal com legumes e molho de laranja
50min
Douradas ao vapor
40min
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40min
Papelotes de pescada com legumes verdes
30 min
Robalo a vapor com molho de lima
35min
Coxas de pato com nabo e molho de laranja
Žádné hodnocení
Salmão ao vapor com arroz de gengibre e couve marinada
35min