Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peixe
- 2850 g água
- 1 alho-francês cortado ao meio no sentido do comprimento
- 2000 g sal grosso
- 40 g pimenta rosa em grão
- 10 g piripíri seco
- 2 laranjas, só a raspa
- 15 g tomilho, só as folhas
- 1 pargo por escamar (1000 g aprox.)
Cuscuz
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 1 laranja, só a raspa
- 1 pitada de pimenta rosa
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 300 g cuscuz
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 481 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Douradas ao vapor
40min
Robalos com feijão-verde
30 dk
Pescada com molho de tomate fresco
35min
Peixe ao sal com legumes e molho de laranja
50 dk
Puré de grão com filetes de linguado
24ωρ.
Robalo a vapor com molho de lima
35min
Coelho à moda do mediterrâneo
1sa 15 dk
Dourada ao vapor com salada de batata
35min
Cobbler de frutos do bosque
50 dk
Cavala à tanoeiro - TM5
55min
Gelado de amoras e mirtilos
10 Min
Peixe ao sal
1sa