Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peixe
- 2850 g água
- 1 alho-francês cortado ao meio no sentido do comprimento
- 2000 g sal grosso
- 40 g pimenta rosa em grão
- 10 g piripíri seco
- 2 laranjas, só a raspa
- 15 g tomilho, só as folhas
- 1 pargo por escamar (1000 g aprox.)
Cuscuz
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 1 laranja, só a raspa
- 1 pitada de pimenta rosa
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 300 g cuscuz
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 481 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Salmão a vapor com molho agridoce
40 Min
Linguine com salmão, queijo-creme e lima
50 Min
Lombo de salmão com crosta de ananás e cuscuz tropical
45 Min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1 Std.
Espetadas de tamboril com feijão-branco e pesto de espinafres
40 Min
Borrego com couve-flor gratinada e puré de grão
9u.
Salada fresca de salmão
35 Min
Salmão com legumes a vapor
40 Min
Peixe ao vapor com legumes e sopa
40 Min
Salmão em papelote com legumes em juliana
35 Min
Douradas ao vapor
40 Min
Peixe ao sal
1 Std.