Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 c. chá de sal
- 300 g leite
- 30 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
Guisado
- 35 g azeite
- 200 g bacon cortado em tiras
- 200 g chalota cortada em lâminas
- 200 g cenoura cortada em cubos
- 800 g carne de borrego cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g farinha
- 200 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 2 folhas de louro
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 100 g vinho tinto
- 200 g água
-
½
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo ½ cubo de caldo de galinha - 10 g molho inglês
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2461 kJ / 589 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Borrego mediterrânico
10h
Guisado dos reis
13h 10 min
Embrulhos de couve com salmão
1 Std.
Operetta de marisco
Žádné hodnocení
Empadão de borrego
1 Std. 30 Min
Coelho de fricassé com batata nova
45min
Fritata de brócolos e fiambre no forno
50 Min
Embrulhos de couve com bacalhau
2 Std.
Bochechas de porco com batata e maçã assadas no forno
9h
Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota
35min
Folhado de pato de Elvas
2 Std.
Bacalhau com “natas”
50 Min