
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 c. chá de sal
- 300 g leite
- 30 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
Guisado
- 35 g azeite
- 200 g bacon cortado em tiras
- 200 g chalota cortada em lâminas
- 200 g cenoura cortada em cubos
- 800 g carne de borrego cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g farinha
- 200 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 2 folhas de louro
- 5 pés de tomilho só as folhas
- 100 g vinho tinto
- 200 g água
-
½
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo ½ cubo de caldo de galinha - 10 g molho inglês
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 589 kcal / 2461 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganso de vitela estufado
11 godz. 30 min
Menu: Cuscuz com borrego e legumes; Leite creme
1 godz. 15 min
Empadão de borrego
1 godz. 30 min
Guisado dos reis
13 godz. 10 min
Embrulhos de couve com bacalhau
2 godz.
Caldeta de peixe do rio
1 godz.
Empadão de vitela com azeitonas
1 godz. 40 min
Borrego mediterrânico
10 godz.
Borrego à moda de Alpiarça
25 godz.
Folhado de pato de Elvas
2 godz.
Coelho à transmontana
7 godz. 30 min
Arroz de pato à Lafões
1 godz. 40 min