Zařízení & příslušenství
辣拌丁香
Příprava 5min.
Celkový 30min.
8 人份
Suroviny
-
新鮮丁香魚200 克
-
米酒15 克
-
低筋麵粉20 克
-
油15 克
-
蒜頭15 克
-
蔥 切段(約2公分)20 克
-
新鮮紅辣椒 切圈5 克
-
純芝麻油10 克
-
鹽 依個人口味調整⅛ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 8 人份
Protein
45 g
Kalorie
2328.1 kJ /
556.9 kcal
Tuk
27.9 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
26.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
養生有鈣念
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan