Zařízení & příslušenství
藥膳排骨
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
4 人份
Suroviny
-
排骨 預先川燙去血水600 克
-
水800 克
-
中藥材 (藥燉排骨藥包) ,洗淨,瀝乾50 克
-
米酒200 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾20 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
112.1 mg
Protein
27.7 g
Kalorie
2147.6 kJ /
513.8 kcal
Tuk
35.1 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
14.4 g
Sacharidy
5.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式家常美味秘密
44 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan