Zařízení & příslušenství
咕咾肉
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
豬里肌肉 切小塊300 克
-
鹽1 茶匙
-
米酒50 克
-
太白粉1 大匙
-
油炸油 視鍋子深度調整800 克
-
青椒 或紅甜椒,切塊70 克
-
洋蔥 (約¼顆),切塊70 克
-
油2 大匙
-
糖2 大匙
-
醋4 大匙
-
番茄醬2 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
鳳梨罐頭 切塊6 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.224 g
Kalorie
2076 kJ /
496 kcal
Tuk
40.258 g
Vláknina
0.934 g
Sacharidy
11.873 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
小館風情
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan