咕咾肉

咕咾肉

2.0 3 rating
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 豬里肌肉 切小塊
    300 克
  • 1 茶匙
  • 米酒
    50 克
  • 太白粉
    1 大匙
  • 油炸油 視鍋子深度調整
    800 克
  • 青椒 或紅甜椒,切塊
    70 克
  • 洋蔥 (約¼顆),切塊
    70 克
  • 2 大匙
  • 2 大匙
  • 4 大匙
  • 番茄醬
    2 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 鳳梨罐頭 切塊
    6 片

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 17.224 g
Kalorie 2076 kJ / 496 kcal
Tuk 40.258 g
Vláknina 0.934 g
Sacharidy 11.873 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...