Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Öl zum Einfetten
- 150 g Mehl
- 80 g Quark
- 1 gestr. TL Backpulver
- 1 Ei
- 20 g Öl
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 20 g Sahne
- 50 g Ziegenfrischkäse
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Muskat
- 6 Feigen, geviertelt
- 24 Scheiben Chorizo (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1459 kJ / 349 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40min
Chorizo-Quiche
2 Std. 30 Min
Tarte provençale
1h 40min
Lammfrikadellen mit Datteln und Feta
30 Min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4h 35 min
Parmesan-Creme-brûlée
8hod.
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
2hod. 45min
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1hod. 10min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9h 30min
Camembert-Sticks mit Aprikosendip
30 Min
Mango Chutney
50min
Zitronen-Baiser-Tarte
2 Std. 30 Min