Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Öl zum Einfetten
- 150 g Mehl
- 80 g Quark
- 1 gestr. TL Backpulver
- 1 Ei
- 20 g Öl
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 20 g Sahne
- 50 g Ziegenfrischkäse
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Muskat
- 6 Feigen, geviertelt
- 24 Scheiben Chorizo (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1459 kJ / 349 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3 godz.
Parmesan-Creme-brûlée
8 godz.
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40 Min
Aprikosen-Tarte
4h
Spargel-Mango-Salat
35 min
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1 Std. 50 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25hod.
Herzhafte Melonen-Kaltschale mit Parmaschinken
15 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 Min
Erdbeer-Pistazien-Tarte
4h