Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de pasitas
- 50 g de almendras peladas
- 1 cdita de chile en polvo (volitelně)
- 2 dientes de ajo
- 10 g de jengibre, pelado y cortado en rebanadas
- 500 g de pierna de cordero, sin hueso, en cubos (3 cm)
- 15 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 1 cdita de semillas de comino
- 1 cdita de semillas de cilantro molidas
- 1 cdita de paprika picante
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 50 g de bolillo, de un día, en trozos
- 2 cditas de garam masala
- 2 cditas de sal marina
- 1 huevo mediano
- 5 cdas de harina de trigo, para enharinar
- 3 cdas de aceite vegetal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo y couscous Marroquí
45min
Pollo tika masala
6 godz. 40 min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Garam masala
5 min
Garam masala - Subcontinente indio
5 min
Curry de cordero, pepinos a la menta y cous cous en cocción lenta TM6
9 Std.
Panes al vapor Taiwaneses
2h 45min
Rendang de res
2 Std. 30 Min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1 Std. 40 Min
Pollo tandoor
6h 45min
Curry en polvo - Subcontinente indio
10 min
Pollo korma (India)
50 min