Kompatibilní verze
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
- 2 sprigs fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)
- 1 tsp fresh sage leaves (approx. 4 leaves)
- 1 tsp fresh thyme (leaves only)
- 16 oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz shallots, finely sliced (approx. 2 shallots)
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz apple, diced
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 6 oz onion, quartered
- 4 ½ oz celery, diced
- 14 oz bread slices, cubed (1 in.)
- 12 oz vegetable stock
- 1 oz dried cranberries
- 1 oz chopped walnuts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterranean Farro Salad
1h 35 min
Green Bean Casserole
1h 30min
Apple Cranberry Chutney
1h 5 min.
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Sausage Stuffed Kabocha
2 Std. 45 Min
Caponata
50 Min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min
Cauliflower with Pea Purée
40 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Vegetarian Chili
50 Min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min