Kompatibilní verze
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
- 2 sprigs fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)
- 1 tsp fresh sage leaves (approx. 4 leaves)
- 1 tsp fresh thyme (leaves only)
- 16 oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz shallots, finely sliced (approx. 2 shallots)
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz apple, diced
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 6 oz onion, quartered
- 4 ½ oz celery, diced
- 14 oz bread slices, cubed (1 in.)
- 12 oz vegetable stock
- 1 oz dried cranberries
- 1 oz chopped walnuts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Apple Cranberry Chutney
1hod. 5min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 Std. 55 Min
Collard Greens
1hod. 5min
Mushroom and Artichoke Dip
25min
One-Pot Barley and Vegetables
1hod. 10min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Tuna Tapenade
5min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Maple Cranberry Gingerbread
1 Std. 25 Min