Kompatibilní verze
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Savory Crunchy Topping
- 1 egg white, from a large egg
- 1 oz extra virgin olive oil
-
1
oz honey
nebo 1 oz agave - ½ oz water
- 2 tsp kosher salt
- 6 oz sunflower seeds
- 3 oz chia seeds
- 3 oz flaxseeds
- 3 oz sesame seeds, raw
- 1 oz sweet smoked paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper
Roasted Garlic Purée
- 24 garlic cloves, peeled
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Brussels Sprouts
- 30 oz water
- 16 oz Brussels sprouts, cleaned and trimmed
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- extra virgin olive oil, to drizzle
Savory Hummus
- 1 lemon
-
1
can chickpeas (15 oz), drained and rinsed
nebo 16 oz edamame, shelled - 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz tahini
- 2 oz water
-
2
tsp white balsamic vinegar
nebo 2 tsp cider vinegar - 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 1 oz harissa
- 1 tsp za'atar
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground smoked paprika
- 4 tbsp pomegranate molasses, to drizzle
- 2 oz sun-dried tomatoes, to serve
- 2 oz green olives, to serve
- 2 oz preserved lemon, to serve
- 2 oz walnuts, to serve
- fresh marjoram, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4176 kJ / 998 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 82 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 22 g
- Sodík
- 2190 mg
Alternativní recepty
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Green Bean Gremolata
25min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Southwest Quinoa
40min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min