Kompatibilní verze
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Savory Crunchy Topping
- 1 egg white, from a large egg
- 1 oz extra virgin olive oil
-
1
oz honey
nebo 1 oz agave - ½ oz water
- 2 tsp kosher salt
- 6 oz sunflower seeds
- 3 oz chia seeds
- 3 oz flaxseeds
- 3 oz sesame seeds, raw
- 1 oz sweet smoked paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper
Roasted Garlic Purée
- 24 garlic cloves, peeled
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Brussels Sprouts
- 30 oz water
- 16 oz Brussels sprouts, cleaned and trimmed
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- extra virgin olive oil, to drizzle
Savory Hummus
- 1 lemon
-
1
can chickpeas (15 oz), drained and rinsed
nebo 16 oz edamame, shelled - 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz tahini
- 2 oz water
-
2
tsp white balsamic vinegar
nebo 2 tsp cider vinegar - 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 1 oz harissa
- 1 tsp za'atar
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground smoked paprika
- 4 tbsp pomegranate molasses, to drizzle
- 2 oz sun-dried tomatoes, to serve
- 2 oz green olives, to serve
- 2 oz preserved lemon, to serve
- 2 oz walnuts, to serve
- fresh marjoram, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4176 kJ / 998 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 82 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 22 g
- Sodík
- 2190 mg
Alternativní recepty
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Green Shakshuka
40 Min
Cauliflower with Pea Purée
40 Min
Apple Wild Rice
50 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Lentil Salad
35 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Cauliflower Steaks
45min
Southwest Quinoa
40 Min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min