Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte de haricots azuki
- 200 g de haricots azuki secs, préalablement trempés dans l'eau pendant 4 heures
- 650 g d'eau
- 100 g de sucre roux
La pâte à mochi et le façonnage
- 890 g d'eau
- huile, pour huiler
- 150 g de farine de riz gluant
- 2 c. à soupe de fécule de pomme de terre
- 50 g de noix de coco râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1105.4 kJ / 264 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 46.4 g
- Tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50min
Amok (Papillote de poisson)
1 Std. 30 Min
Mochis à la fraise
45 Min
Ravioli au porc et chou chinois
6h
Demi-lunes épinard-poulet
35min
Mochis mangue-Passion
2 godz. 30 min
Naans au chou-fleur épicé, dip à la feta et tahini au thé matcha
1 Std. 20 Min
Raviolis vietnamiens vapeur au porc
50min
Mochis à la pâte anko
14 Std. 40 Min
Bahn bao vapeur à la viande
2 godz. 55 min
Ravioli vapeur à la crevette
45 Min
Raviolis pékinois
1 Std.