Kompatibilní verze
Razowe krakersy orkiszowe z parmezanem i słonecznikiem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 150 g maślanki
- 30 g słonecznika łuskanego
- 80 g masła, w temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki
- 300 g mąki orkiszowej razowej, Melvit
- ½ - ¾ łyżeczki kminku, mielonego
- ½ łyżeczki sody oczyszczonej
- ½ - ¾ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1609.1 kJ / 384.3 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 37.7 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chrupkie pieczywo orzechowe
1 Std. 50 Min
Tahini
10 Min
Chlebki duńskie Bożeny Małek
1h 40min
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
40min
Niskowęglowodanowe podpłomyki z Trio Seeds i nasionami chia
50min
Wieloziarniste batony kakaowe
50min
Krakersy z sezamem i makiem
40min
Batoniki musli
1 Std.
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35min
Chałwa kardamonowa
2 Std. 30 Min
Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą
2 Std. 30 Min
Batony z orzeszkami ziemnymi
1 Std. 30 Min