Kompatibilní verze
Razowe krakersy orkiszowe z parmezanem i słonecznikiem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 150 g maślanki
- 30 g słonecznika łuskanego
- 80 g masła, w temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki
- 300 g mąki orkiszowej razowej, Melvit
- ½ - ¾ łyżeczki kminku, mielonego
- ½ łyżeczki sody oczyszczonej
- ½ - ¾ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1609.1 kJ / 384.3 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 37.7 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Owsiane kulki z kokosem i miodem
25 Min
Batony z orzeszkami ziemnymi
1 Std. 30 Min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 Min
Chrupkie pieczywo orzechowe
1hod. 50min
Krakersy z komosy ryżowej i chia
35min
Niskowęglowodanowe podpłomyki z Trio Seeds i nasionami chia
50 Min
Ciasteczka Śródziemnomorskie
1 Std.
Batony wiśniowo-cynamonowe z granolą
1hod. 50min
Ciastka na myślenie
45min
Chlebki duńskie Bożeny Małek
1 Std. 40 Min
Krakersy z sezamem i makiem
40min
Chrupkie pieczywo
40min