Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste

Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste

4.6 53 rating
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 30min.
40 sztuk

Suroviny

  • 10 g syropu klonowego
    10 g syropu z agawy
  • 350 g wody (plus 1-2 łyżeczki wody)
  • 30 g oleju kokosowego
  • 135 g ziaren słonecznika
  • 90 g siemienia lnianego
  • 40 g ziaren sezamu, białego
  • 50 g pestek dyni
  • 150 g płatków owsianych bezglutenowych
  • 30 g nasion chia
  • 40 g nasion babki płesznik (psyllium) (volitelně)
  • 1 ½ łyżeczki soli

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 sztukę

Sodík 74.2 mg
Protein 2.5 g
Kalorie 301.6 kJ / 72 kcal
Tuk 4.9 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 5.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...