
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser
- 500 g Rote Bete geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 15 g Butter
- 10 - 15 g Zitronensaft nach Geschmack
- 10 - 15 g Zucker nach Geschmack
- ¼ TL Salz
- 50 g Sahne
- 5 - 10 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 110 kcal / 460 kJ
- Protein
- 10.1 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1hod.
Russischer Salat "Vinaigrette"
2hod. 20min
Auberginenpüree
1hod. 30min
Russischer Rote-Bete-Salat
1hod. 10min
Graupen-Tomaten-Salat
45min
Grünkohl-Paprika-Salat
1hod. 15min
Paprika-Auberginen-Mus
1hod.
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10min
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4hod. 30min
Rote-Bete-Salat
1hod. 15min
Fränkisches Apfelweißkraut
50min