Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser
- 500 g Rote Bete, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 15 g Butter
- 10 - 15 g Zitronensaft, nach Geschmack
- 10 - 15 g Zucker, nach Geschmack
- ¼ TL Salz
- 50 g Sahne
- 5 - 10 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fränkisches Apfelweißkraut
50min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min
Eintopf von Wintergemüsen
50min
Wirsingsuppe
35min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Rote-Bete-Salat
1h 15min
Grünkohl-Paprika-Salat
1h 15min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 Std. 10 Min
Weiße Bohnen/Kidneybohnen (Trockenprodukt) garen
14 godz.
Chinakohl-Salat
15min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 min