Zařízení & příslušenství
Polský domácí medový likér krupnik
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů pomerančové kůry z chemicky neošetřeného pomeranče, bez bílé části
-
200 gramů minerální vody, neperlivé
-
70 gramů medu
-
4 hřebíčky
-
1 čajová lžička mleté skořice
-
½ čajové lžičky nastrouhaného muškátového oříšku
-
1 vrchovatá čajová lžička vanilinového cukru1 ½ čajové lžičky vanilkového cukru, domácí výroby
-
140 gramů vodky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
0.1 g
Kalorie
593 kJ /
141 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
15.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Horké nápoje
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mandlová zmrzlina s ovocnou omáčkou
2hod. 30min.
Čokoládová Šarlotka
6hod. 20min.
Citrónový sorbet
8hod. 30min.
Zabaione
15min.
Pomerančové máslo s chutí bylinek
Žádné hodnocení
Badyánový likér
Žádné hodnocení
Bílá čokoládová zmrzlina s čerstvým sýrem
12hod.
Malinové suflé s anglickým krémem (bez lepku)
Žádné hodnocení
Puding v páře s malinovým džemem
55min.
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1hod. 15min.
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Žádné hodnocení
Chléb
1hod. 40min.