Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 120 gramů cukru krupice
- 1 citrón, pouze jemně okrájená kůra
- 120 gramů mléka
- 100 gramů másla, na kousky
- 1 kostka čerstvého droždí (42 gramů)
- 500 gramů hladké mouky
- 1 špetka soli
- 1 vejce
Krupicový puding
- 1000 gramů mléka
- 1 špetka soli
- 130 gramů semolinové pšeničné krupice
- 50 gramů cukru krupice
- 1 čajová lžička vanilkového cukru, domácí výroby
Vrchní vrstva
- 700 gramů angreštu
- 600 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
- 1 vejce
- 80 gramů cukru krupice
- 1 polévková lžíce škrobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1338 kJ / 320 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 58 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jahodové řezy
1 Std. 10 Min
Tvarohové řezy s višněmi
45 Min
Pudingovo-mandlové řezy
2 Std. 30 Min
Pomerančové máslo s chutí bylinek
Žádné hodnocení
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Pekanový dort
1 Std. 30 Min
Hruškový moučník s portským vínem a mandlemi
1 Std. 5 Min
Tvarohová buchta
12h 45min
Moka dort
2 Std. 50 Min
Koláč s pudingem a meruňkami
1 Std. 15 Min
Ořechovo-kávový moučník
1 Std. 10 Min
Řezy Tiramisu
1 Std.