Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Rosinen
- 100 g Marillenschnaps (z. B. Barack, siehe Tipp)
- 90 g Walnüsse
- 500 g Milch
- 80 g Vanillezucker
- 4 Eidotter
-
40
g Speisestärke
nebo 1 Päckchen Vanillepuddingpulver (für 0,5 l) - 8 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 160 g Feinkristallzucker, etwas mehr zum Bestreuen
- 160 g Weizenmehl, universal
- 3 EL Kakaopulver
- Marillenmarmelade
- 250 g Schlagobers, gekühlt
- Schokosauce zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2448 kJ / 584 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischstrudel für Suppe
40 Min
Waldviertler Mohnzelten
1h 30 min
Grammelpogatscherl
1 Std. 10 Min
Burgenländerkipferl
1h 25min
B'soffene Kapuziner
1h
Mostschober
2 godz.
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Malakofftorte
10 Std. 20 Min
Punschkrapferl
1h 5min
Schokomousse-Weichsel-Törtchen
3h 20min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Kardinalschnitten
3h