Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Rosinen
- 100 g Marillenschnaps (z. B. Barack, siehe Tipp)
- 90 g Walnüsse
- 500 g Milch
- 80 g Vanillezucker
- 4 Eidotter
-
40
g Speisestärke
nebo 1 Päckchen Vanillepuddingpulver (für 0,5 l) - 8 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 160 g Feinkristallzucker, etwas mehr zum Bestreuen
- 160 g Weizenmehl, universal
- 3 EL Kakaopulver
- Marillenmarmelade
- 250 g Schlagobers, gekühlt
- Schokosauce zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2448 kJ / 584 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Wiener Rehrücken
3h 40min
Punschkrapferl
1h 5min
Linzerkipferl
1ωρ. 50 λεπτ.
Marillenröster
30 Min
Rumschnitten
50 Min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Milchrahmstrudel
1h 55min
Grammelpogatscherl
1h 10min
Apfelschlangerl
2 Std.
Burgenländerkipferl
1 Std. 25 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min