Kompatibilní verze
Sopa de tomate com quenelles de manjericão e tomate seco
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quenelles
- 15 g manjericão
- 100 g tomate seco escorrido
- 60 g manteiga
- 2 ovos
- 130 g sêmola de trigo
Sopa
- 40 g manteiga
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 100 g chalota
- 1500 g tomate em pedaços
- 10 pés de tomilho, só as folhas
- 10 g açúcar amarelo
- 2 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 1500 g água
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 2 cubos de caldo de legumes
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 689 kJ / 165 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de alho-francês com crosta de massa
45min
Sopa de tomate seca com pão
1h 25min
Sopa laksa
35min
Creme de cogumelos
20 min
Sopa de tomate
30min
Sopa de cogumelos
1h 15min
Creme de cogumelos
45min
Sopa de tomate
45min
Gaspacho
30min
Sopa Pho
50min
Sopa de tomate e lentilhas
35min
Sopa alentejana com camarão e ovo escalfado
30min