
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache al cioccolato bianco
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 2 fogli di gelatina (da 4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Copertura rossa
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 70 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua
- 2 punte di coltello di colorante alimentare rosso
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 420 kcal / 1749 kJ
- Protein
- 5.8 g
- Tuk
- 31.7 g
- Sacharidy
- 28.3 g
Alternativní recepty
Briouats alla marocchina con miele e semi di sesamo
2hod.
Profiteroles al limone
1hod. 45min
Tartellette con curd ai lamponi
4hod.
Cupolette al limone
9hod.
Éclaires al cioccolato
4hod. 50min
Pasta choux al cacao
1hod. 10min
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2hod. 30min
Éclair alla crema di limone
4hod.
Victoria sponge fragole e limone
4hod. 30min
Éclair come un Paris-Brest
5hod.
Ganache al cioccolato bianco
12hod. 20min
Red velvet cake
1hod. 15min