Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache al cioccolato bianco
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 2 fogli di gelatina (da 4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Copertura rossa
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 70 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua
- 2 punte di coltello di colorante alimentare rosso
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1749 kJ / 420 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Tuk
- 31.7 g
Alternativní recepty
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Caramelle toffee
2 Std.
Mezze sfere al caramello e vaniglia
6 godz. 25 min
Glassa di zucchero
10 min
Minnuzze di Sant'Agata
7 Std. 30 Min
Éclair alla crema di limone
4 godz.
Dacquoise ai lamponi
3 Std.
Spiedini di frutta con salsa mou
25min
Mini éclair alla crema di caramelle alla fragola
Žádné hodnocení
Crema mousseline
1h
Torta Red velvet
3 Std.
Cream tart a cuore (di LuCake)
10h 20min