Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache al cioccolato bianco
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 2 fogli di gelatina (da 4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Copertura rossa
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 70 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua
- 2 punte di coltello di colorante alimentare rosso
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1749 kJ / 420 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Tuk
- 31.7 g
Alternativní recepty
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Fiammiferi croccanti al cioccolato
55min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Freakshake gusto macarons
2 Std. 40 Min
Tartufi con cuore al cocco
6h 50min
Bicchierini di cassata
30 min
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Macaron al cioccolato
24h