Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa toffee
- 70 g di zucchero grezzo di canna
- 70 g di burro a pezzi
- 80 g di panna (35% di grassi)
- 50 g di caramello liquido
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
Bon bon
- 300 g di cioccolato al latte a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 506 kJ / 121 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Noccioline speziate
1 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Pasta di zucchero
1 godz. 10 min
Lanterna di frolla
1h 30 min
Dacquoise ai lamponi
3h
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30 min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Crema tartufo
12h 20min
Tiramisù alle noci e caramello salato
1h 30 min
Cream tart
4 Std.
Ganache al cioccolato
12h 20min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min