Tiliccas sarde
TM6 TM5

Tiliccas sarde

3.4 (7 hodnocení)

Suroviny

Impasto (pasta violada)

  • 30 g di strutto
  • 250 g di farina tipo 0
  • 1 pizzico di sale
  • 130 g di acqua

Ripieno

  • 70 g di mandorle pelate, precedentemente tostate
  • 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
  • 250 g di miele
  • 50 g di acqua
  • 50 g di farina tipo 0

Terminare la preparazione

  • codette colorate q.b. per guarnire

Nutriční hodnoty
na 1 pezzo
Kalorie
728 kJ / 174 kcal
Protein
3.4 g
Sacharidy
28.9 g
Tuk
4.7 g
Vláknina
1.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty