Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto (pasta violada)
- 30 g di strutto
- 250 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- 130 g di acqua
Ripieno
- 70 g di mandorle pelate, precedentemente tostate
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di miele
- 50 g di acqua
- 50 g di farina tipo 0
Terminare la preparazione
- codette colorate q.b. per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 728 kJ / 174 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 28.9 g
- Tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Amaretti sardi
45min
Zeppole sarde
3 Std.
Panada sarda
2h 55min
Funghetti sott'olio
721u.
Polenta sarda
1h 30min
Mandorlaccio
1 Std. 10 Min
Papassini sardi
8 godz. 45 min
Seadas
1h 5min
Pardulas
8h 40min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Muffin cardinali
50min