Tiliccas sarde

Tiliccas sarde

3.4 7 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod. 20min
15 pezzi

Suroviny

Impasto (pasta violada)
  • di strutto
    30 g
  • di farina tipo 0
    250 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di acqua
    130 g
Ripieno
  • di mandorle pelate precedentemente tostate
    70 g
  • arancia, preferibilmente biologica solo la scorza (senza la parte bianca)
    1
  • di miele
    250 g
  • di acqua
    50 g
  • di farina tipo 0
    50 g
Terminare la preparazione
  • codette colorate q.b. per guarnire

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 174 kcal / 728 kJ
Protein 3.4 g
Tuk 4.7 g
Sacharidy 28.9 g
Vláknina 1.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...