
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto (pasta violada)
- 30 g di strutto
- 250 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- 130 g di acqua
Ripieno
- 70 g di mandorle pelate precedentemente tostate
- 1 arancia, preferibilmente biologica solo la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di miele
- 50 g di acqua
- 50 g di farina tipo 0
Terminare la preparazione
- codette colorate q.b. per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 174 kcal / 728 kJ
- Protein
- 3.4 g
- Tuk
- 4.7 g
- Sacharidy
- 28.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Amaretti sardi
45min
Seadas
1hod. 5min
Ravioli tricolore
1hod. 45min
Semifreddo alle castagne
12hod. 15min
Papassini sardi
8hod. 45min
Panada sarda
2hod. 55min
Pardulas
8hod. 40min
Ravioli dolci fritti
1hod.
Muffin cardinali
50min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2hod. 30min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1hod. 20min
Zeppole sarde
3hod.