Tiliccas sarde

Tiliccas sarde

3.4 7 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 20min.
15 pezzi

Suroviny

Impasto (pasta violada)
  • 30 g di strutto
  • 250 g di farina tipo 0
  • 1 pizzico di sale
  • 130 g di acqua
Ripieno
  • 70 g di mandorle pelate precedentemente tostate
  • 1 arancia, preferibilmente biologica solo la scorza (senza la parte bianca)
  • 250 g di miele
  • 50 g di acqua
  • 50 g di farina tipo 0
Terminare la preparazione
  • codette colorate q.b. per guarnire

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 3.4 g
Kalorie 728 kJ / 174 kcal
Tuk 4.7 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 28.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...